Međugorje

Mamić prekinuo šutnju: Ovo prvi put govorim o Bjelici, to je prava istina

22.05.2020.
u 20:30

Mamić je u prvom intervjuu nakon sedam mjeseci komentirao smjenu Nenada Bjelice. 

Zdravko Mamić dao je ekskluzivni intervju za Dnevni avaz u kojem se osvrnuo na zbivanja u redovima Modrih

Mamić je zahvalio svim stanovnicima BiH zbog kojih se od dolaska u Međugorje osjećao kao kod kuće, a onda je krenuo komentirati sada već bivšeg trenera Modrih.

"Na Bjeličin odlazak nitko pametan nije ni pomislio, a kamoli ga priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme koronakrize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate je li mi žao, moj odgovor je da, žao mi je" – rekao je Mamić za Dnevni avaz.

Bh. je medij zanimalo pitanje o budućnosti Amera Gojaka, BiH reprezentativca u redovima Dinama.

"Nama nije cilj prodati Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali", objasnio je Mamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?