IGRAČI PRED NOVINARIMA

Karačić: Imamo i veliku podršku iz Hercegovine, što me raduje

15.01.2018.
u 13:56

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je slavila protiv Islanda 29:22 i tako nastavila s pobjedama na Europskom rukometnom prvenstvu. 

Červarovi izabranici odigrali su još jednu dobru utakmicu, posebno u drugom dijelu, i slomili protivnika. Zanimljivo je da smo imali jako puno rasploženih igrača, svi su dali svoj obol. 

Posebno se to odnosi na igrača utakmice Luku Cindrića (sedam golova), ali i Igora Karačića te Marka Mamića koji su zabili po četiri pogotka. Danas, jutro nakon pobjede, Karačić i Mamić izašli su pred novinare, a s njima je bio i Zlatko Saračević.  

- Srbija je za mene bila najteža utakmica iz razloga što je to bila prva utakmica i postojao je strah od kiksa da ne razočaramo sebe i navijače. Međutim, igrački nas sad čeka najteža utakmica jer Švedska igra odlično. Iznenadilo me što su izgubili od Islanda, ali već protvi Srbije pokazali su zbog čega su među favoritima ovog natjecanja, rekao je Karačić pa se osvrnuo na navijače:

- Svaka čast navijačima, bili su fenomenalni. Imamo i veliku podršku iz Hercegovine, što me raduje. Marko Mamić jučer je u samo 11 minuta zabio četiri gola...

- Teško je čekati na klupi, ali tim je najbitniji. Neću inzistirati na većoj minutaži, kad me trener stavi u igru, tad ću pokušati dati najbolje od sebe, rekao je Marko Mamić. Atmosfera?

- Rijetko kad sam osjetio atmosferu kao u Splitu. Čestitke navijačima, nosili su nas do pobjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?