MAKSIMIR

Mamić se vraća u Dinamo: Hoće li postati novi sportski direktor?

Reuters/Pixsell
25.05.2019.
u 11:51

Nakon arapskih avantura, Zoran Mamić mogao bi opet preuzeti funkciju u Dinamu. Ovaj put kao sportski direktor, ali Marijan Vlak također bi ostao u klubu na tom mjestu

Zoran Mamić nakon što je dobio otkaz u Al Hilalu mogao bi se vratiti u Zagreb, pišu Sportske novosti.  

Nakon arapskih avantura, Zoran Mamić mogao bi opet preuzeti funkciju u Dinamu. Ovaj put kao sportski direktor, ali Marijan Vlak također bi ostao u klubu na tom mjestu. 

Oko transfera i klupske politike bavili bi se zajedno pa bi mu Mamić došao kao svojevrsno pojačanje. Izrečena mu je nepravomoćna presuda u Hrvatskoj, ali to mu ne radi probleme u obavljanju poslova. 

Možda mu prvi na popisu bude i Rafa Soares oko kojeg se opet 'digla prašina' tako bi mogao postati njegovo prvo dovođenje na novom radnom mjestu, a u igri je još i lijevi bek Toulousea, Francois Moubandje. Kako spomenuti bek koji igra za Švicarsku više nije pod ugovorom, mogao bi dobiti i puno bolje ponude od one Dinamove, a sve se više spominje odlazak u Tursku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije