SUĐENJE U OSIJEKU

Mamić u sudnicu ne smije kročiti do kraja dokaznog postupka

01.09.2017.
u 18:45

Na raspravi će smjeti biti ponovno kad dođe red na iznošenje njegove obrane

Zdravko Mamić nije izbačen iz sudnice samo s današnje rasprave nego u nju ne smije kročiti sve do kraja dokaznog postupka, odnosno do konca suđenja.

Na raspravi će smjeti biti ponovno kad dođe red na iznošenje njegove obrane. Kazna je to koja ga je stigla nakon incidenata na gotovo svakoj raspravi od početka suđenja. Iako je u sudnicu jutros ušao mirno, poučen lošim iskustvom, sudac Darko Krušlin odmah ga je na početku ročišta upozorio da će ga udaljiti ukoliko bude pravio nered.

Iako je u početku Lovrenova svjedočenja mirno i šutke sjedio, u jednom je trenutku ipak izgubio kontrolu. A čim se ustao sudac je 'ispunio' obećanje i kaznio ga izbacivanjem s rasprave.

Mamić to nije mirno podnio, a nakon incidenta na izlasku iz sudnice nastavio je negodovati na hodniku. Smirio se potom i 3,5 sata, koliko je Lovren svjedočio, sjedio je uz vrata sudnice.

– Ma idite više u... Jeste li sad sretni svi, jeste sad sretni, koliko manipulirate... Hoćete li krvi moje, hoćete li džigerice moje? Sramite se svi koliko vas ima! – poručio je Mamić i izašao u hodnik.

Rasprava se nastavlja 11. rujna ispitivanjem još jednog svjedoka optužbe, a onda slijede materijalni dokazi.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije