Bayern odmah reagirao

Mandži nudimo novi ugovor, nije na prodaju!

'Mario Mandzukic (L) and Franck Ribery of FC Bayern Munich celebrates during their German first division Bundesliga soccer match against Hertha Berlin in Munich October 26, 2013.  REUTERS/Michael Dald
Foto: 'MICHAEL DALDER'
04.01.2014.
u 09:54

Brzo je reagirao predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge i prekinuo nagađanja

Bayern je jučer napokon uspio zgotoviti transfer Roberta Lewandowskog, koji će u ljeto napustiti Borussiju i preći u redove Bavaraca. U njemačkim medijima su odmah krenula nagađanja kako će se on i Mandžukić boriti za mjesto u momčadi te da bi hrvatski reprezentativac mogao čak i napustiti Bayern. A zainteresiranih ima, u prvom redu Arsenal i Juventus.

No, brzo je reagirao predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge i prekinuo nagađanja.

- Jako smo zadovoljni s Marijem, on je značajno pridonio činjenici da smo prošle sezone osvojili toliko trofeja. Kad se samo sjetim njegova gola u Londonu... On je sjajan igrač koji je svoj razvoj doživio ovdje. Ima ugovor do lipnja 2016. godine, a njegovu savjetniku sam rekao da smo mu spremni i ranije ponuditi novi ugovor. On svakako nije na prodaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije