HVALA, SUPER MARIO!

Mandžukić emotivnim pismom obznanio kraj karijere i rasplakao mnoge...

mario mandžukić
Petar Glebov/Pixsell
03.09.2021.
u 17:23

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute", napisao je Mario. S puno emocije i nešto vica. Baš onako kakav je bio i na travnjaku...

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić obznanio je da je završio svoju igračku karijeru. Iako se i u ovom prijelaznom roku pričalo da je moguće da Mario nađe novi klub, neki su smatrali da je vrijeme za mirovinu, a isto je na kraju odlučio i Mario. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta. Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći - suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan! A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio. Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju. Uživaj! Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute", napisao je Mario.

S puno emocije i nešto vica. Baš onako kakav je bio i na travnjaku. 

Hvala, Super Mario!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije