uoči polufinala

Mandžukić: Kakav umor?! Spremni smo već danas igrati s Englezima

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
09.07.2018.
u 18:04

- Šanse protiv Engleza su 50:50, sve ekipe koje su ostale su kvalitetne. Vjerujemo u sebe i dat ćemo sve od sebe - rekao je Mandžukić.

Hrvatski napadački dvojac Mario Mandžukić i Andrej Kramarić izašli su pred novinare u Moskvi dva dana uoči utakmice polufinala Svjetskog prvenstva protiv Engleske.

Na početku konferencije za medije novinari su upozoreni da ne postavljaju pitanja o izbacivanju Ognjena Vukojevića iz stožera.

Izjave Marija Mandžukića: 

- Ovo je nešto posebno, ne samo sada nego i igrati za reprezentaciju sve ove godine. Konačno smo jako blizu, svjesni smo toga - rekao je Mandžukić.

- Imamo iskusne i mlade igrače u ekipi. Šanse protiv Engleza su 50:50, sve ekipe koje su ostale su kvalitetne. Vjerujemo u sebe i dat ćemo sve od sebe.

- Izbornik Dalić? Jednostavan je, puno razgovara s igračima, miran je i to dosta utječe na nas igrače. Svu mirnoću prenosi na nas, a mi ga pratimo i vjerujemo mu. I zbog toga mislim da smo tako uspješni.

- Bit ćemo spremni, nema ni jedan igrač koji će se za polufinale žaliti na bilo što.

- Ma kakav umor? Mi smo spremni s Englezima igrati već danas.

- S Modrićem sam igrao u reprezentaciji i klubu. Zaslužio je sve što mu se događa. Od srca mu želim da dobije Zlatnu loptu.

- Najgori pritisak je prošao protiv Danske.

Izjave Andreja Kramarića:

- Dobili smo jako puno poruka, ne samo iz Hrvatske, nego i cijelog svijeta. Teško mi je reći tko će imati prednost u polufinalu. Potpuno je drugačije igrati za državu i za klub.

- Engleska je za mene i prije SP-a bila jedan od favorita, imaju mladu momčad željnu dokazivanja bez glumačkih zvijezda. 

- San i želja nam je doći do finala, a kao dječaci smo sanjali o naslovu. Sada se moramo izboriti da to ostvarimo. 

- Odlazak igrati u Englesku za mene je posebna priča. Prvi moj odlazak od kuće. Nisam mogao dobiti minute na terenu jer je ekipa gazila cijelu sezonu. No, mogu reći da je igranje u Leicesteru za mene bila posebna priča. No, nadam se i da ću godinama pričati o osvajanju Svjetskog prvenstva.

- Nećemo maštati o finalu, ispred nas je polufinale i moramo ići korak po korak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?