nakon pet godina

Maradona ima novi klub, vodit će drugoligaša

Maradona
08.05.2017.
u 07:05

- Istina je, preuzeo sam Al-Fujairah - potvrdio je Maradona na društvenim mrežama slikajući se s brojem 10.

Legendarni Argentinac Diego Maradona (56) trenersku karijeru nastavit će u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na klupi tamošnjeg drugoligaša Al-Fujairaha. Bit će to njegov prvi trenerski angažman nakon petogodišnje pauze.

- Istina je, preuzeo sam Al-Fujairah - potvrdio je Maradona na društvenim mrežama slikajući se s brojem 10. Al-Fujairah je ove sezone osvojio četvrto mjesto u drugoj ligi ostavši bez plasmana u viši rang natjecanja

. Maradonin zadatak bit će pokušati izboriti plasman u prvu ligu. Službeno predstavljanje bit će idućeg tjedna. Posljednji posao jedan od najboljih nogometaša svih vremena, koji kao trener nije uspio doseći igračke uspjehe, imao je je u Al Waslu, također u UAE, ali je dobio otkaz nakon samo jedne sezone.

Vodio je i argentinsku reprezentaciju s kojom je stigao do četvrtfinala SP-a 2010. u Južnoj Africi izgubivši od Njemačke 0:4, te Racing Club.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?