Tajlandski boks

Marin Čarapina napada WMC titulu

02.12.2016.
u 11:00

Idućeg vikenda u Beču bit će upriličena borba za prvaka svijeta u tajlandskom boksu u kategoriji do 86 kilograma (Cruiser weight) između domaćeg borca Henryja Bannerta i mostarskoga borca Marina Čarapine. Inače, Austrijanac je trenutačni prvak svijeta po WMC verziji i prvobitno se trebao boriti s ruskim borcem Stanislavom Popovom za slobodnu titulu po WBC verziji, čime je planirao ujediniti dvije najjače titule u tajlandskom boksu. Budući da se ruski borac ozlijedio, nenadana prilika za borbu s Bannertom ponudila se Marinu Čarapini koji je borbu odmah objeručke prihvatio.

- Naporno sam trenirao za ovaj meč i dat ću sve od sebe kako bih osvojio WMC titulu i tako ostvario svoj najbolji rezultat karijere. Hvala svima koji su mi pomogli u pripremama, a posebno mojim trenerima Miri Velagiću (MTC Hunter Mostar), Slavenu Planiniću (Slava MMA Mostar) i kondicijskom treneru Filipu Zovki (Body Zone Mostar), te svom menadžeru Emilu Zoraju, izjavio je uoči borbe Marin Čarapina. (md)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije