KONAČNO ZAJEDNO

Marin Čilić ganuo pratitelje emotivnom fotografijom sa sinom: 'Ovo je vrijedilo čekati'

Foto: Instagram
1/3
01.03.2021.
u 17:58

Fotografija je u kratkom roku osvojila Marinove pratitelje. - Wow! Ovo je preslatko - poručili su mu u komentarima.

Tenisač Marin Čilić vratio se iz Singapura gdje je ostao bez finala ATP turnira nakon poraza od Australca Alexeija Popyrina. No, povratak u Hrvatsku nije mu teško pao jer ga je u zračnoj luci dočekao jednogodišnji sinčić Baldo.

- Ovaj je zagrljaj vrijedilo čekati. Ponovno zajedno - napisao je Marin u opisu fotografije na kojoj u zračnoj luci u naručju drži svog nasljednika dok nešto dalje pored njih stoji Marinova supruga Kristina.

Foto: Instagram screenshot

Fotografija je u kratkom roku osvojila Marinove pratitelje.

- Wow! Ovo je preslatko - poručili su mu u komentarima.

Inače, Marin i Kristina zaljubili su se 2008. godine u Dubrovniku, a svoju su ljubav prije dvije godine okrunili i brakom. Nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin. Krajem siječnja prošle godine Kristina je na svijet donijela njihovo prvo dijete, a ponosni otac nedugo nakon toga otkrio je i po kome je dječak dobio ime.

– Kikin pokojni otac tako se zvao (Marinovoj supruzi Kristini otac je preminuo kad je imala samo šest godina – op. a.) i, eto, u njegovu čast dali smo sinu to ime. I jako nam se sviđa – kazao je u ožujku prošle godine Čilć za Večernji list.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije