LIJEPI TRENUTCI

Marin Čilić krstio sina, slavlje uveličao i kum Luka Modrić

marin čilić
Instagram
13.07.2022.
u 19:07

Marin Čilić i supruga Kristina Milković u rujnu 2021. po drugi put su postali roditelji. Naime, Marin je osvojio turnir u Sankt-Peterburgu, a u govoru nakon finala otkrio je da je pobjedu posvetio svom 'novorođenom sinu Vitu'.

Lijepe trenutke proživljava obitelj Čilić. Nakon što su u rujnu 2021. postali roditelji Marin i Kristina danas su krstili svoga sinčića Vitu u Zadru. 

Slavlje im je uveličao i kum Luka Modrić.

Marin Čilić i supruga Kristina Milković u rujnu 2021. po drugi put su postali roditelji. Naime, Marin je osvojio turnir u Sankt-Peterburgu, a u govoru nakon finala otkrio je da je pobjedu posvetio svom 'novorođenom sinu Vitu'.

'Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu', poručio je u rujnu Marin pored fotografije iz bolnice na kojoj drži sinčića za ruku.

Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin. Lijepu i talentiranu Kristinu Marin je upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije