Zrinjski krenuo s pripremama

Marinović: Imamo kvalitetu da budemo prvi, idemo po titulu

vinko marinovic
12.01.2016.
u 18:53

"Otišla su nam dva igrača, došla dva nova, odnosno stara igrača. Radi se o Katanecu i Arežini i to je to što se tiče pojačanja", rekao je Marinović

S pripremama za novu sezonu krenuli su i nogometaši Zrinjskoj. Oni će prvi dio priprema odraditi u Mostara, a onda od 20. siječnja idu u Međugorje. Potom 30. siječnja idu na Istra Winter CUp, a nakon povratka iz Istre 13. i 14 veljače igrat će na turniru u Gabeli. Generalna proba bit će protiv Olimpica 20. veljača.

"Poslije ovog odmora, izvršili smo prozivku igrača i sutra počinjemo s trenizima. Želimo što prije odraditi liječničke preglede, da imamo što više dana za pripreme. Prvi dio odradit ćemo ovdje, pa idemo u Međugorje, vraćamo se u Mostar, kratki odmor, pa idemo u Novigrad. Čeka nas potom turnir u Gabeli i onda generalna proba protiv Olimpica", rekao je trener plemića Vinko Marinović, javlja Goal.

"Otišla su nam dva igrača, došla dva nova, odnosno stara igrača. Radi se o Katanecu i Arežini i to je to što se tiče pojačanja. S nama će biti i mladi igrači Čavar i Radeljić na pripremama", rekao je Marinović. 

"Ciljevi se znaju. Nalazimo se na drugom mjestu, želimo da osvojimo titulu. Pred nama je 12 utakmica i svaka na svoj način bit će izuzetno teška, ali mislim da imamo kvalitet da budemo prvi", naglasio je Marinović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije