Zrinjski- četvrti naslov

Marinović: Proslavit ćemo kako dolikuje! Mulalić i Hurtić se nadaju Europi

trener
Foto: Stojan Lasić
07.05.2016.
u 20:26

Zrinjski je u subotu proslavio svoj četvrti naslov prvaka BiH. Trener plemića je imao samo riječi hvale za svoje igrače nakon pobjede od 3:0 protiv Mladosti.

"Možda smo u prvom poluvremenu imali desetak minuta lošije igre, no u drugom poluvremenu smo dodali gas i zasluženo smo slavili. Čestitam igračima na zalaganju i osvojenoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine. Trebamo sad ovo otići proslaviti kako dolikuje," rekao je Vinko Marinović.
 
"Nismo ušli kako treba u utakmicu jer su u pozadini bila dešavanja iz Zenice. Napravili smo sijaset šansi, pogodili smo dvije prečke i stativu, imali smo veliki posjed lopte, naš igrač sa pola metra fuli cijeli fudbal...Sreća nam je okrenula leđa, kao i u posljednje dvije utakmice," rekao je Edis Mulalić nakon neočekivanog remija Željezničara i Rudara i dodao:

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, oni se nagrade golom nakon naših promašaja, vratimo se u igru, ali kasno... Šteta je ne pobijediti ovu utakmicu. Teoretske šanse za Europu postoje, ali zaista ne razmišljam sada o tome", dodao je Mulalić.

Željezničar ima teoretske šanse da izbori Europu. Potrebno im je da Sloboda osvoji kup, da pobijede u posljednjem kolu Slaviju, ali im je potrebna i 'pomoć' Sarajeva koji bi u tom slučaju morao izgubiti od Olimpica. Europi i pobjede Slobode u Kupu se nada i trener bordo tima Almir Hurtić čija je momčad teško poražena upravo od Slobode.

"Nevjerovatno težak poraz u izuzetno važnoj utakmici za nas. Sloboda je uspjela da nam napravi pritisak u prvih 20 minuta i napravila je jednu-dvije šanse. Poslije toga, uslijedio je penal, a onda i autogol. Nismo uspjeli uspostaviti našu igru. Ekipa je psihički pala," rekao je Almir Hurtić i dodao:

"Sve su utakmice bile nekako kvalifikacijske i odlučujuće. Danas smo mogli riješiti mnogo toga. Nadamo se da ćemo u posljednjem kolu pobijediti i izboriti Europu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?