Zrinjski

Marinović zadovoljan novim igračima

BiH,28.08.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Celik 0-0 Photo:Stojan Lasic
04.01.2016.
u 07:00

Igrači kao što su Katanec i Arežina su nedostajali Zrinjskom na nekim susretima Zrinjski se već znatno pojačao. Ostaje još vidjeti hoće li među plemiće možda doći vezni nogometaš Tomislav Tomić

Nogometaši Zrinjskog su još uvijek na prvenstvenoj stanci. Šef struke plemića Vinko Marinović također odmara, s obitelji boravi u rodnoj Gradišci. Ipak, može se reći kako je na "aktivnom odmoru". Jučer smo ga čuli dok je bio u malim problemima.

Problematični snijeg

- Kod nas u Gradišci već ima 30 centimetara snijega. Jutros sam se morao probijati do trgovine, tako da sam na nekom aktivnom odmoru - šaljivo je počeo trener Zrinjskog.

Inače, od kako je preuzeo mostarski klub, njegova momčad ima sve više poklonika u tom kraju BiH.

- Iskreno, od kako sam preuzeo klupu Zrinjskog, puno više ljudi iz mog kraja zanima što se događa u klubu. Čestitaju mi na rezultatima, raspituju se o stanju u klubu, Zrinjski je puno više u fokusu ovdašnje javnosti - dodao je Marinović.

U njegovu momčad već su stigla pojačanja. Matija Katanec i Filip Arežina trebali bi pojačati konkurenciju u momčadi koja je za bh. prilike ionako jaka.

Velika pojačanja

- O Matiji Katanecu ne treba trošiti riječi, svi znamo kakav je on igrač. Filip Arežina također ima veliki potnecijal. Pratili smo njegove igre i nadamo se kako može pomoći našoj momčadi. Nadam se kako obojica mogu biti velika pojačanja za nas. Definitivno s njima imamo još više širine - dodao je Marinović.

Zrinjski se već znatno pojačao. Možda je riječ o profilima igrača koji su upravo nedostajali na nekim slabijim utakmicama te momčadi. Katanec može donijeti brzinu i bolju predaju lopte u zadnjoj liniji, dok je Arežina igrač poteza koji igra iza napadača, a takvih igrača je malo u Premijer ligi. Ostaje vidjeti hoće li među plemiće još možda doći veznjak Tomislav Tomić. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije