HRVATSKI NAPADAČ

Mario Mandžukić doznao nove loše vijesti nakon što ga je Juventus potjerao

14.08.2020.
u 21:11

Mario Mandžukić traži novi klub nakon što je nedavno iznenađujuće raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom. Spominju se klubovi iz Italije, Engleske i Turske, ali zasad nema ništa konkretno.

Talijanski mediji pišu da je hrvatski napadač ponuđen novom treneru Juventusa Andreu Pirlu koji ide u rekonstrukciju momčadi. No, legendarni talijanski nogometaš hladno je otpilio Mandžu riječima:

- Možemo pronaći druga rješenja. No, dio navijača Juventusa na društvenim je mrežama iznio stav da bi Hrvat dobro došao Juventusu posebno jer je sada besplatan, voli klub i ne bi tražio previše novca.

Podsjećamo, Mandžo je za Juve igrao od 2015. do 2019. kada ga se klub na prilično bezosjećajan način riješio.

Tadašnji trener Maurizio Sarri otpisao je bivšeg vatrenog te mu čak nije dao ni da trenira s momčadi što nije dobro sjelo navijačima torinske momčadi.

A zanimljivu izjavu za talijanske medije dao je Fabrizio Ravanelli, još jedan nogometaš Juventusa kojeg pamte generacije.

- U nogometu je teško naći napadača kao što sam bio ja: takozvanog totalnog napadača i prvog braniča. Mislim da bi igrač tih karakteristika bio Mario Mandžukić. Osim njega, ne mogu se sjetiti nikoga drugoga - rekao je Ravanelli.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?