Imao veliki emotivni motiv

Mario Stanić kupio desetogodišnju ulaznicu za istočnu tribinu Grbavice

Mario Stanić
16.11.2016.
u 20:30

Željezničar početkom sljedećeg mjeseca kreće u najveći poslijeratni projekt, izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a već sada je jasno da će važnu ulogu u projektu ponovno imati svi članovi Plave obitelji, piše na stranici kluba.

"Tako su na adresu kluba već počeli stizati prijedlozi i upiti nekadašnjih igrača našeg kluba koji nisu zaboravili gdje su počeli karijeru i kako važnu ulogu je Željezničar imao u njihovom životu", javljaju iz Željezničara, prenosi Klix. 

Prvi takav primjer je nekadašnji nogometaš Željezničara, Dinama, Sporting Gijona, Benfice, Bruggea, Parme i Chelseaja, Mario Stanić. Stanić, koji je karijeru počeo na legendarnoj "šljaci" iza istočne tribine, odlučio je kupiti desetogodišnju ulaznicu i tako dati svoj doprinos velikom projektu "europske Grbavice".

"S obzirom na to da sam dugi niz godina bio dio Željezničara i da sam tu doživio najljepše trenutke karijere, imao sam veliki emotivni motiv da podržim ovu akciju, ali i generalno poslovanje rukovodstva koje mnogo radi na tome da u jednom depresivnom sportskom okruženju Balkana napravi neke pozitivne pomake i posebno približi odnos Kluba i navijača. Glavni pogon svakog kluba su navijači i ova akcija je zaista za pohvalu. Mislim da je rekonstrukcija Stadiona Grbavica pozitivan korak za Klub, ali i za nogomet općenito u BiH", kazao je Mario Stanić.

Rukovodstvo Željezničara se zahvaljuje Mariju Staniću na podršci i poziva sve one kojima je Željezničar u srcu da se uključe u projekt rekonstrukcije Stadiona Grbavica, stoji na službenoj stranici Željezničar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije