boksački spektakl:

Markić: Nadam se da neću razočarati publiku u Mostaru

Foto: Pogled.ba
25.05.2019.
u 16:52

"Nadam se dobroj borbi, radio sam kvalitetno, nadam se da vas neću razočarati i da će te uživati", poručio je Emil Markić.

Sve je spremno za boksački spektakl u nedjelju 26. svibnja u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru. U hotelu Mostar danas je održano službeno vaganje boraca, a zatim i najavljena borba večeri u kojoj Emil Markić brani titulu prvaka Europe po WBO verziji. 

Protivnik mostarskog boksača je Tomaš Adamek iskusni je borac koji je u profesionalnom boksu aktivan od još od 2006. godine, a do sada se borio čak 47 puta, piše pogled.ba. 

"Ovo je sjajna prilika za mene da se borim za titulu prvaka Europe po WBO-u. Protivnik je snažan i očekujem dobru borbu", poručio je boksač iz Češke na konferenciji za novinare. 

U posljednjih nekoliko godina Emil Markić je često isticao želju za borbom u Mostaru, a ona mu se napokon i ispunila.

"Ja bih se prvo zahvalio Boxing Promotionsu i svom menadžeru Redži Dedeiću i Vladi HNŽ-a koji su pokrovitelji ove boksačke večeri. Zahvaljujem se svim sponzorima, ljudima koji su pomogli u organizaciji, Davidu Damjanoviću, Željku Pušiću, svojim trenerima, i svakom gledatelju koji će sutra doći u dvoranu. Nadam se dobroj borbi, radio sam kvalitetno, nadam se da vas neću razočarati i da će te uživati", poručio je Emil Markić. 

Edin Puhalo iz Sarajeva nedavno je postao prvak Europe u kruzer kategoriji po WBO Federaciji, a u Mostaru će za protivnika imati boksača iz Mađarske Mate Krištofa. 

"Želim da Emil Markić obrani titulu prvak Europe, i da pojas ostane u Mostaru i našoj Bosni i Hercegovini. Ja boksam protiv Mađara i ovo mi je dobra prilika da pokažem što znam. Zahvaljujem se Emilu Markiću i njegovom menadžeru Redži Dedeiću što su mi dali priliku da boksam ovdje. Dati ću svoj maksimum i ovo mi je prvi put nakon tri godine da boksam u BiH, sretan sam zbog te činjenice i nastojat ću opravdati povjerenje", rekao je Puhalo. 

Na boksačkom spektaklu u Mostaru planirano je sedam borbi od kojih će jedna biti u olimpijskom boksu, a šest u profesionalnom. Osim dvije spomenute borbe u ringu će se još naći borci Ivan Blažević iz Čapljine koji boksa za BK Mostar, Rafael Pervan iz Čitluka, Boško Mišić iz Čapljine, Elvir Šendro iz BK Mostar. Njihovi protivnici dolaze iz BiH, Srbije i Češke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije