​Stolni tenis

Marko Šimunović prvak BiH u parovima, te viceprvak pojedinačno

08.05.2017.
u 13:30

Proteklog vikenda u Zeničkoj Areni održano je kadetsko prvenstvo Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu. Odličan rezultat postigao je Marko Šimunović mladi igrač STK Mostar postavši Državni prvak u parovima, te viceprvak u pojedinačnoj konkurenciji.

Šimunović je redom pobjeđivao svoje protivnike do finala uz samo jedan izgubljeni set (Smajlović, Pejić, Janković, Beganović) da bi nakon velike borbe u finalu poražen od Adina Šećibovića iz Zenice rezultatom 3:2.

Ovaj rezultat mu je donio izravni plasman u mladu reprezentaciju BiH te nastup na Europskom prvenstvu u Portugalu te Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj, piše Pogled.ba.

Osim Šimunovića na posljednjoj prepreci i ulazak u polufinale u parovima i miks kombinaciji zaustavljena je kadetkinja STK Mostar Leonarda Pušić koja je odigrala solidan turnir u sve tri kombinacije uključujući i pojedinačni dio gdje je nakon velike borbe poražena rezultatom 3:2. poručili su za iz kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?