Transferi

Mata u PSG za 41 milijun eura; Ter Stegen stiže u Barcelonu?

PSG
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.10.2013.
u 11:45

Novi klub Mate trebao bi biti PSG koji je Chelseaju navodno ponudio 41 milijuna eura za njegove usluge, a klub sa Stamford Bridgea tu je ponudu i prihvatio. Transfer bi se trebao realizirati u siječnju

Juan Mata prošle godine bio je najbolji igrač Chelseaja, međutim dolaskom Josea Mourinha na klupu to se promijenilo. Minute dobiva na kapaljku, pa Španjolac želi napustiti Stamford Bridge. Novi klub Mate trebao bi biti PSG koji je Chelseaju navodno ponudio 41 milijuna eura za njegove usluge, a klub sa Stamford Bridgea je tu ponudu i prihvatio. Transfer bi se trebao realizirati u siječnju.

Na pojačanjima radi i Barcelona koja s Borussijom iz Mönchengladbacha pregovara oko golmana njemačkog kluba Marc-Andrea ter Stegena.
Barca u Ter Stegenu vidi zamjenu za Valdesa koji odlazi na kraju ove sezone, a Nijemcima su ponudili 10 milijuna eura. Borussia navodno traži 12.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije