JOŠ JEDNA NAGRADA

Messi i Ronaldo mogu se gristi: Modrić dobio još jedno priznanje

10.01.2019.
u 13:15

Hrvatski kapetan uvršten je u momčad godine u novoj FIFA 19 nogometnoj simulaciji za konzole, računala i mobitele

Lani je Luka Modrić imao godinu iz snova. Hrvatski kapetan s vatrenima bio je drugi na SP-u u Rusiji, a s Realom je treći put u nizu osvojio naslov u Ligi prvaka, četvrti u pet godina. Izabran je za najboljeg igrača svjetske smotre, te je bio najbolju u Fifinu i Uefinu izboru. 

Kao šlag na tortu bila je glamurozna nogometna svečanost u Parizu gdje je primio Zlatnu loptu, nagradu France Footballa. 

Naravno, Luka je uvjerljivo osvojio i Večernjakovu nagradu Nogometaš godine.

U moru individualnih nagrada Modrić je dobio još jednu. Naime, hrvatski kapetan uvršten je u momčad godine u novoj FIFA 19 nogometnoj simulaciji za konzole, računala i mobitele.

Luka je dobio TOTY (Team of the year) karticu s ukupnom ocjenom 99. Istu ukupnu ocjenu dobili su samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, ali Modrić ima bolje pojedinačne ocjene. 

Hrvatski kapetan najbolji je igrač u FIFA 19 simulaciji, pa neka se Messi i Ronaldo ponovno grizu.

Najniža je ocjena za igru glavom (73). U ukupnom zbroju ocjena u igri, prvi je Luka Modrić s 566, drugi je Cristiano Ronaldo s 534, a na trećem mjestu je Lionel Messi s 522.

Modrićeva kartica stoji četiri i pol milijuna novčića.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?