Rakitić:

Messi je arhitekt, a ja sam mu pomoćnik

Ivan Rakitić
02.04.2016.
u 16:18

"Leo je poput Gaudija. Ima jedinstvene ideje, no ni Gaudi nije mogao bez svojih pomoćnika. Sve te građevine bi možda bile lijepe, ali bi se navjerojatnije srušile bez njih"

Lionel Messi cijeli život sluša usporedbe s Maradonom i Peleom, no Ivan Rakitić ponudio je jednu potpuno novu i zanimljivu usporedbu. Hrvatski je reprezentativac peterostrukog osvajača Zlatne lopte usporedio sa slavnim katalonskim arhitektom Anotonijom Gaudijem, koji j eodgovoran za dizajn i konstrukciju najpoznatijih građevina Barcelone. 

"Gaudi je bio genij s jedinstvenim idejama, kao i što je Messi danas. Međutim, i Gaudi je iza sebe imao momčad od raznih stručnjaka koji su podupirali njegove ideje. Bez njih ne bi bilo ni svih tih građevina. Možda bi bile lijepe, ali bi se najvjerojatnije vrlo brzo srušile. Da je Messi stvarno arhitekt ja bih mu bio pomoćnik, baš kao što sam mu i sada"rekao je Rakitić za El Pais pa dodao:

"Svi radimo naporno jer sami talent individualca ipak nije dovoljan. Naši sjajni napadači znaju koliku potporu imaju iza leđa i mi to sa zadovoljstvom radimo", zaključio je Rakitić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije