Rješava se saga

Messijev otac doputovao na sastanak u Barcelonu

AFP
02.09.2020.
u 12:39

Stariji Messi, koji je ujedno i njegov menadžer, okupljenim predstavnicima medija kratko je rekao kako još uvijek nema nikakvih detalja, ali Španjolci pišu kako želi isposlovati odlazak Lionela, koji nema namjeru ostati u Barceloni.

S druge strane, Bartomeu ne želi ostati bez najboljeg igrača na svijetu i to još besplatno pa će na sastanku predložiti da Messi potpiše novi poboljšani dvogodišnji ugovor.

Messijev otac ima, kako pišu španjolski mediji, plan objasniti predsjedniku kluba da je njegovom sinu koji ima 33 godine dosta neuspjeha u Ligi prvaka i poniženja poput 2:8 protiv Bayerna.

Većina svjetskih medija ovaj sastanak naziva ključnim u rješavanju sage, a njegov ishod čekaju tri kluba koja su najviše zagrijana za njegovo dovođenje - Manchester City, Juventus i PSG.

Engleski klub je favorit, a Britanci pišu kako su već dogovorili suradnju vrijednu 700 milijuna eura i idućih pet godina i to na vrlo neobičan način.

Naime, Messi bi prema ugovoru proveo tri godine u Cityjevom dresu, a onda bi karijeru mirno završio u Cityjevoj američkoj filijali New York Cityju, koji je također u vlasništvu ove grupacije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?