s pobjedničkim peharom

Messijeva fotografija srušila Ronaldov rekord najpopularnije objave na Instagramu

Instagram
19.07.2021.
u 08:52

Fotografija iz svlačionice argetinskog asa s peharom Copa Americe skupila je preko 20 milijuna lajkova, te je na taj način Messi nadmašio rekord Cristiana Ronalda.

Lionel Messi (34) konačno je s Argentinom osvojio dugo očekivani trofej nakon što su Gaučosi postali prvaci Južne Amerike, a njegova objava na Instagramu s pobjedničkim peharom postala je sportska fotografija s najviše lajkova u povjesti te društvene mreže.

Foto: Instagram

Fotografija iz svlačionice argetinskog asa s peharom Copa Americe skupila je preko 20 milijuna lajkova, te je na taj način Messi nadmašio rekord Cristiana Ronalda, prenosi Klix. 

Objava kojom je zvijezda Juventusa odala počast Diegu Maradoni nakon smrti dobila je 19,8 milijuna lajkova, a sada je Messi i u tom segmentu presitigao Portugalca.

"Kakvo prekrasno ludilo! Ovo je nevjerojatno! Hvala ti Bože! Mi smo prvaci!", napisao je u opisu fotografije Messi, čiji je Instagram profil jedan je od najpraćenijih na svijetu, s 232 milijuna pratitelja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije