Koke:

Mi smo rušili prvake, a Real nije! A najopasniji je - Modrić!

luka modrić
21.05.2016.
u 11:45

Atleticov veznjak Jorge Resurrection 'Koke' posjetio je da su rojiblancosi iz Lige prvaka eliminirali prvake najjačih liga, za razliku od njihova suparnika u finalu Reala.

"Nije ni Real imao najlakši put, ali činjenica je da smo mi na putu imali prvake svojih zemalja, a Real nije", rekao je Koke.

Da bi stigao do finala u Milanu, Atletico je pobijedio nizozemskog prvaka PSV Eindhoven, španjolskog prvaka Barcelonu i njemačkog prvaka Bayern, dok je Real izbacivao Romu (treća u Italiji), Wolfsburg (osmi u Njemačkoj) i Manchester City (četvrti u Engleskoj), prenosi Goal.

"Prije dvije godine uoči finala Lige prvaka igrali smo prvenstvenu utakmicu, ovaj put ipak na finale dolazimo odmorniji, imali smo tri tjedna da se pripremimo. Ne gledamo na tu utakmicu kao na revanš, nego jednostavno na priliku da uđemo u povijest", dodao je Koke.

Naglasio je da nikad poslije utakmice nije vidio gol Sergija Ramosa nakon Modrićeve asistencije, kojim je Real te 2014. u finalu izjednačio na 1:1 u 90. minuti i izborio produžetak, gdje je potom pobijedio sa 4:1.

"Nikad nisam vidio taj gol. Jednostavno, nisam htio."

A onda je istaknuo tko mu je najopasniji rival:

"Doista mi se dopada kako Modrić pokreće momčad, drži ritam, on je jedan od ključnih igrača Reala. Ali mi igramo 11 protiv 11."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije