otkrio zašto nije prešao u Hajduk

Mijatović: Dužnosnik Partizana i časnik JNA je došao u moju kuću upozoriti me na rat

05.04.2020.
u 19:46

Bivši nogometaš Predrag Mijatović otkrio je španjolskim novinarima razlog zbog kojeg je odbio preći u Hajduk iako je s ovim klubom imao predugovor.

Mijatović je 1987. godine bio član poznate generacije Jugoslavije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo za juniore u Čileu.

"Bio sam novi u toj grupi i tako sam se ponašao. Prvih nekoliko tjedana nisam imao važnu ulogu, a kasnije sam postao starter i postizao sam pogotke. Osvajanje svjetske titule nas je sve lansiralo na velike staze i tada je počelo moje prijateljstvo sa Šukerom i Bobanom. Bili smo heroji u zemlji", kazao je Mijatović, piše Klix.ba. 

On je imao predugovor sa splitskim Hajdukom, ali je na kraju potpisao za Partizan 1990. godine. Nakon toga je prešao u Valenziu, a poslije u Real Madrid. Igrao je još za Fiorentinu i Levante.

"Upozoreni smo što će se dogoditi za nekoliko godina. Dužnosnik Partizana i časnik u JNA došao je u moju kuću i rekao ocu i meni da će se dogoditi nešto o čemu ne može pričati. Mislio sam da me želi prstrašiti, a iako mi je Hajduk platio unaprijed da prijeđem u njihov klub, otac i ja smo im vratili novac", otkrio je Mijatović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?