službena potvrda

Milan je upravo dao otkaz Zvoni Bobanu, a on već našao novi posao

Miranda Čikotić/PIXSELL
07.03.2020.
u 19:30

"Klub zahvaljuje Zvonimiru na svemu što je napravio za klub u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje podržavati Stefana Piolija i njegovu momčad te s optimizmom gleda na preostale utakmice u sezoni."

Kao što se danima najavljivalo, Milan je i službeno otpustio Zvonimira Bobana koji tako više nije klupski direktor. Crno-crveni su na svojoj službenoj stranici objavili priopćenje.

"Klub zahvaljuje Zvonimiru na svemu što je napravio za klub u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje podržavati Stefana Piolija i njegovu momčad te s optimizmom gleda na preostale utakmice u sezoni. Klupska ambicija je vratiti se na najvišu razinu europskog nogometa uz ulaganja sukladna Uefinom financijskom fair playu", stoji u priopćenju Milana.

A Ivan Gazidis, predsjednik Uprave Milana je rekao:

- Zahvaljujemo Zvoni na njegovom trudu i želimo mu dobro u budućnosti. Sada se moramo koncentrati na nogomet i važne utakmice koje dolaze. Stefano Pioli i njegov stožer rede odličan posao i imat će našu punu podršku dok nastavljaju to raditi u trenucima koji su teški za ovu zemlju.

Odluka o prekidu suradnje s Bobanom stigla je zbog komentara u medijima. Boban je kazao kako Gazidis na njegovo mjesto želi dovesti Ralfa Rangnicka koji bi od iduće sezone dobio potpunu kontrolu nad klubom sa San Sira te kritizirao upravu kluba, a Milan nije htio prijeći preko toga.

Talijanski mediji navode da bivši hrvatski kapetan već ima novi posao. Vratit će se u Fifu odakle je i stigao u Milan, a radio je na mjestu zamjenika njenog glavnog tajnika.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije