Ženski nogomet

Milinković i suigračice ‘pomele’ Zadranke

iroki Brijeg, 27.2.2016. Siroki Brijeg - Bagat Zadar 5:0 (2:0) Zadarska vratarka Nikolina Milicevic intervenira ispred Marijane Lasic Snimio: Miljenko Karacic
29.02.2016.
u 08:00

Gledati utakmice nogometašica Širokoga Brijega pravi je raj za oči. Cure (i to lijepe cure, pa čudi da u gledalištu nema više momaka) igraju “kao navijene”, a to su u subotu na Blatu dobro osjetile nogometašice Donata iz Zadra, drugoplasirane na ljestvici Druge ženske hrvatske nogometne lige. Njih su Širokobriježanke “isprašile” s visokih 5:0. A još su Zadranke dobro prošle. Pogocima Marušić (10) i Milinković (15) završilo je poluvrijeme, u kojem su i gošće imale svoje prigode i bile koliko-toliko ravnopravne, ali u nastavku su im cure trenera Ivana Kvesića pripremile pravi “tajfun”. Dva je puta pogodila nezadrživa Milinković (52, 60), jednom Mikulić (56).

Za domaće su nastupile: Pavković, K. Ljubić, Stojanović, Zovko, Marušić, Lasić, Glavota, Vuletić, Mikulić, Grbešić, Milinković, (Musa,, Lovrić, B. Ljubić, Šaravanja, Kordić, Kvesić, Bilać, Slišković, Ćuk, Boban, Ćavar, Šakić, Zovko). Za gošće iz Zadra nastupile su: Miličević, Kanjoj, Goja, Brcanija, Tošić, Duka, Vlatković, Mičić, Medini, Žilić, Klapan (Rončević, Garac, Bitanga). Dogovoren je i uzvratni susret u Zadru, a Širokobriježanke će do početka prvenstva u Prvoj ligi FBiH igrati još nekoliko prijateljskih utakmica. (mkn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?