HRVATSKI RUKOMETAŠ

Mirko Alilović pozitivan na COVID-19, supruga Iva tvrdi: 'Pitanje je kad ćemo vidjeti svoju obitelj'

Instagram
01.11.2020.
u 14:33

Proslavljeni hrvatski rukometni vratar Mirko Alilović koji već nekoliko godina igra za mađarski Pik Szeged pozitivan je na COVID-19.

Mirko Alilović, hrvatski rukometaš koji igra u Mađarskoj, pozitivan je na COVID-19 i nalazi se s obitelji u samoizolaciji, piše Story. Sa suprugom Ivom i trojicom sinova provodi vrijeme nakon što mu je potvrđen koronavirusom testiranjem poslije utakmice u Bjelorusiji.

- Prije pozitivnog testa bili smo u Bjelorusiji gdje nam je domaća ekipa dan prije utakmice javila da su imali par slučajeva zaraze. Utakmica je ipak odigrana, bez obzira na to što je naš klub iz zdravstvene brige za svoje igrače tražio odgodu, i nakon tri dana, na redovnom testiranju, dobio sam pozitivan nalaz - kaže Alilović dodajući da nema nikavkih simptoma, osim slabog njuha.

Iva je ispričala kako su ona i djeca napravili tri testa po dolasku u Mađarsku i da nemaju nikakve simptome.

- To je čudno jer ja od učestalih alergija imam slab imunitet - pojasnila je.

Na upit što im najviše nedostaje od 'starog normalnog', Iva ponosno izdvaja - Hrvatska!

- Dolazak doma jer s obzirom na situaciju, na granice i zakone o karantenama, pitanje je kada ćemo kući vidjeti svoju obitelj i prijatelje - kazala je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije