Nekadašnji ljubimac navijača

Mladen Žižović s klupe Radnika: Uvijek se lijepo vratiti u Mostar

04.11.2017.
u 09:00

Mladen Žižović se vraća pod Bijeli brijeg, sada kao trener Radnika. Njegova momčad je izašla iz rezultatske krize i s puno optimizma dolazi na gostovanje protiv Zrinjskog. Trener Radnika ističe kako se raduje povratku u Mostar.

- U Zrinjskom sam proveo, rekao bih, najuspješnije godine svoje igračke karijere, tako da se uvijek radujem povratku u Mostar. Imam dosta prijatelja, kako u samom gradu, tako i u upravi kluba i bit će mi drago opet ih vidjeti i prisjetiti se uspješnih dana i suradnje, jer vrijeme provedeno u Zrinjskom zaista pamtim samo po lijepim stvarima. Prije i nakon utakmice ćemo sigurno ostati dobri prijatelji, ali na terenu ću uraditi sve kako bih s Radnikom ostvario povoljan rezultat. Imao sam skoro sličnu situaciju i u Banjoj Luci i sigurno mi je drago što ljudi još uvijek pamte kako sam ostavio neki trag kao nogometaš – rekao je Mladen Žižović.

Zrinjski je prokockao veliku prednost koju je imao u prvenstvu i nalazi se u rezultatskoj krizi.

- Svaka momčad ima uspone i padove, pa tako i Zrinjski. Upali su u seriju lošijih rezultata, ali po meni, imaju najkvalitetniju momčad i odličnog trenera i pitanje je kada će ponovno zaigraju kao na startu prvenstva kad su napravili veliku prednost. Mi ćemo se s naše strane pokušati iznenaditi – dodao je Žižović.

Pred susret u Mostaru trener Radnika ima velikih problema. Naime, čak pet igrača se žalilo na ozljede.

- Situacija je uistinu loša i do same utakmice neću znati na koga mogu računati. Bez obzira na sve probleme, Zrinjski je sigurno favorit i nijednoj momčadi nije lako igrati pod Bijelim brijegom, pa neće biti ni nama. Ono što nas raduje je činjenica kako smo ušli u seriju dobrih rezultata, popravili svoju situaciju na ljestvici i idemo rasterećeni u Mostar nadigravati se i pokušati doći barem do remija, koji bi nam puno značio – istaknuo je Žižović, čija se momčad izvukla iz rezultatske krize.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije