OTKRIO JE DETALJE

Mladi Hrvat ispričao kako su ga napali u Beogradu: 'To me dotuklo...'

Nikica Radonić
Screenshot RTL
23.04.2024.
u 21:23

Srpski boksački savez pozvao se kasnije na izvještaj policije u kojem je navodno pisalo da je Radonić sam pao uz to što su opovrgnuli navode o bilo kakvom napadu

Mladi hrvatski boksač Nikica Radonić vratio se u domovinu nakon neugodne epizode koju je doživio u Beogradu. Ondje je bio s reprezentacijom na Europskom prvenstvu, a u ponedjeljak su ga napala trojica nepoznatih muškaraca u glavnom gradu Srbije. Nije se dogodila tragedija, Radonić je izbjegao konfilkt, ali se vraća s ozljedom noge zbog koje je morao propustiti borbe za medalje.

Po povratku iz Beograda 27-godišnji prvak Hrvatske u kategoriji do 86 kilograma je dao intervju RTL televiziji. U njemu je otkrio što je sve proživio ovog ponedjeljka.

- Psihički me dotuklo to. Nisam spreman i fokusiran za meč", rekao je Radonić.

Otkrio je da se incident dogodio u blizini hotela u kojem je boravio, točnije, u Banjičkoj šumi, gdje je vježbao. Trojica napadača promatrala su ga, a onda...

- Jedan mi se kasnije približio i rekao mi 'došao sam da vidim, kako ti to radiš', a drugi me je s leđa pipnuo. Htio me udariti i ja sam se izmaknuo u stranu, pa me uhvatio po kosi. Vidim da je i treći tamo, mislim da nema nož. Onda sam brže otrčao, da se što prije maknem, pa sam uganuo gležanj - dodao je Radonić.

Inače, o svemu je kasnije obavješten bio i izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pero Veočić, a pala je i prijava policiji. Srpski boksački savez pozvao se kasnije na izvještaj policije u kojem je navodno pisalo da je Radonić sam pao uz to što su opovrgnuli navode o bilo kakvom napadu, a iz hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova odaslana je prosvjedna nota prema Beogradu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije