Dani sv. Ilije proroka

MNK Seljak iz Livna pobjednik turnira „Sv. Ilija 2019“ u Bosanskom Grahovu

19.07.2019.
u 11:13

U sklopu višednevne kulturno - vjerske manifestacije „Dani sv. Ilije proroka“ u Bosanskom Grahovu je 17. srpnja održan XVIII. pozivni malonogometni turnir „Sv. Ilija 2019.“ Ovaj tradicionalni sportski događaj, koji je ove godine postao „punoljetan“, održan je na nogometnom igralištu Osnovne škole Grahovo a okupio je osam malonogometnih momčadi iz Hrvatske i Hercegbosanske županije.

Svoje snage odmjerili su: Veterani GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, Vetrani NK Dinara iz Knina, MNK Knin, MNK Seljak Livno, MNK Čulin mlin Livno, Hrvatski pleter Drvar, Šumarija Bosansko Grahovo i ekipa domaćina Udruga Don Juraj Gospodnetić Bos. Grahovo.

U finalnom ogledu sastala su se dva malonogometna kluba iz Livna, trenutačno zasigurno dvije najjače momčadi na području cijele Hercegbosanske županije - MNK Seljak i MNK Čulin mlin, a pobijednički pehar osvojili su nogometaši Seljaka svladavši protivnika rezultatom 3:1.

Organizatori su finalistima uručili medalje i pehare, a medaljama su nagrađeni i najbolji strijelac i vratar turnira. Sve su ekipe dobile i priznanja za sudjelovanje na turniru, a ovdje treba posebno spomenuti veterane NK Dinara iz Knina koji su sudjelovali  na svim dosadašnjim  turnirima u čast sv. Iliji u Grahovu – dakle, ove godine po 18. put.

Nakon turnira svi su natjecatelji nastavili druženje u prostorijama Hrvatskoga kulturnog centra Korita koji je u izgradnji.

Domaćini iz Grahova s ponosom najavljuju vrhunski sportski događaj početkom 9. mjeseca kada će u Bosanskom Grahovu veterani NK Hajduk iz Splita odigrati prijateljsku utakmicu s nogometnom ekipom domaćina Udruge Don Juraj Gospodnetić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?