GRANDE LUKA

Modrić ispisao povijest pa oduševio protivničke navijače ovim riječima!

luka modrić
Goran Stanzl/PIXSELL
13.05.2022.
u 12:18

Luka Modrić odigrao je jednu od zapaženijih utakmica protiv Levantea i s tri asistencije pomogao Realu da dođe do uvjerljivih 6:0, no ono što je posebno oduševilo jest njegovo obraćanje navijačima posljednje momčadi lige. Naime, Levante je dva kola prije kraja 20. s 29 bodova i ni teoretski više ne može ostati u ligi jer 17. Cadiz ima šest bodova više, ali i osjetno bolju gol razliku. Zato je Modrić, umjesto slavlja i trljanja soli na ranu, uputio navijačima riječi utjehe. - Nikad nije lijepo vidjeti kada klub tone. Veliko ohrabrenje Levanteu i njegovim navijačima - napisao je Modrić na Twitteru i potom dodao još jedan tweet:

Levante je posljednji put iz LaLige ispao 2016., ali odmah sezonu poslije vratio se natrag sa stilom - kao prvak druge lige. Navijači se nadaju da će tako biti i ovaj put iako je u trenucima kao što su ovi teško gledati u tako pozitivnom smjeru.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije