NAKON ŠOKANTNOG PORAZA:

Modrić neće igrati protiv Eibara, Zidane u momčad vraća Kovačića

Modrić
08.04.2016.
u 18:41

Nakon šokantnog 2:0 poraza na gostovanju u Wolfsburgu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Real se okreće prvenstvenim obvezama. U sklopu 32. kola La Lige, nogometaši Zinedine Zidanea od 16 sati na svom Santiago Bernabeu igraju protiv deveteroplasirane momčadi prvenstva Eibara.

Zidane se u ovom dvoboju želi vratiti pobjedničkim navikama, ali za to neće moći računati na usluge kapetana Sergija Ramosa koji u ovom dvoboju odrađuje suspenziju zbog kartona, Varanea i Benzeme (dobio jaki udarac u nogu) zbog ozljeda, a niti Keylor Navas i Luka Modrić neće konkurirati za susret jer ih je Zidane odlučio odmoriti, piše madridski dnevni sportski list Marca.

U momčad se vraća Mateo Kovačić

Francuski je strateg tako primoran rotirati, pa će u momčad vratiti Mateo Kovačića i napadača druge momčadi Reala (Castille) Borju Mayorala. Dvoboj protiv Wolfsburga pokazao je i dokazao kako Real ima problema s momčadi koji čitavo vrijeme igraju visokim intenzitetom. Zboga toga, rotacije su nužne. Zidane će napasi Eibar sa slijedećim igračima: Kiko Casilla, Ruben Yáńez, Craninx, Danilo Carvajal, Arbeloa, Pepe, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Kovačić, Isco, James, Bale, Lucas Vazquez, Jesse Borja Mayoral.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije