PREMIER LIGA

Mohameda Salaha jedan pogodak dijeli od novog rekorda: Priliku ima protiv Brentforda

Mohamed Salah
Phil Noble/REUTERS
VL
Autor
hina
05.05.2023.
u 18:13

Ako u subotu postigne ligaški pogodak protiv Brentforda na Anfieldu postat će novi egipatski rekorder s 314 golova. Trenutno je izjednačen s Hossamom Hassanom koji je također zabio 313 puta

Napadača Liverpoola Mohameda Salaha samo jedan pogodak dijeli od titule najefikasnijeg egipatskog nogometaša svih vremena. Salah je u dosadašnjoj klupskoj i reprezentativnoj karijeri zabio 313 golova kao i legendarni egipatski napadač Hossam Hassan.

Ako u subotu postigne ligaški pogodak protiv Brentforda na Anfieldu postat će novi egipatski rekorder. Salah je 185 golova zabio u dresu Liverpoola, 34 za Romu, devet u dresu Fiorentine, dva gola za Chelsea, 20 za Basel, te 12 za Al-Mokawloon. Za egipatsku vrstu je zabio 51 pogodak.

Hossam Hassan je igrao za niz egipatskih klubova, te PAOK i Xamax, dok je za reprezentaciju upisao 176 nastupa, te postigao rekordnih 68 golova. 

Liverpool je trenutno četvrti u poretku Premier lige s četiri boda zaostatka za Manchester Unitedom. U subotu Crveni igraju protiv Brentforda koji je deveti na ljestvici. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije