Osnivačka skupština HMNK Rudnik

Mostar dobio još jedan malonogometni klub

Stojan Lasić
16.03.2018.
u 09:55

Za predsjednika HMNK Rudnik izabran je Slaven Cvitanović, dopredsjednik je Vlado Jurčić, tajnik Igor Kolobara, a predsjednik Skupštine Dalibor Drlje

Mostar je bogatiji za još jedan sportski kolektiv. Osnivačkom skupštinom, koja je okupila veliki broj ljubitelja sporta, počeo je s radom Hrvatski malonogometni klub Rudnik.

Za predsjednika kluba izabran je Slaven Cvitanović, dopredsjednik je Vlado Jurčić, tajnik Igor Kolobara, a predsjednik Skupštine Dalibor Drlje. U Upravnom odboru HMNK Rudnik još su: Mario Kukić, Dražen Marić, Dalibor Rosić, Ivan Beus, Marin Knezović, Damir Marić, Sandro Avmedovski i Nikola Beus. 

-Nakon uspješnih rezultata tijekom proteklih godina u Ligi MZ Grada Mostara i na Božićnom turniru došli smo na ideju da idemo na veću razinu, da pristupimo organizaciji kluba. Nadam se da će ova sportska priča biti uspješna, i pozivamo sve sportaše Mostara, igrače malog nogometa da se  pridruže našem klubu. Rudnik krasi zajedništvo i pozitivno druženje, istaknuo je predsjednik HMNK Rudnik Slaven Cvitanović.

U Ligi MZ Grada Mostara ekipa Rudnika dva puta je bila najuspješnija. Rudničani su prvo mjesto osvojili 2013. i 2017. godine. Nakon Osnivačke skupštine u HMNK Rudnik planiraju registraciju. 
-Redovna Skupština Nogometnog saveza HNŽ je za mjesec dana i mi ćemo učiniti sve da klub registriramo i da nas Skupština prihvati u članstvo Nogometnog saveza HNŽ. Nakon toga možemo krenuti u daljnju organizaciju kluba koji će sljedeće sezone nastupati u Prvoj futsal ligi FBiH koja ove sezone broji osam klubova. Pozivamo sve sponzore, prijatelje kluba, predstavnike vlasti da prepoznaju ovaj projekt, poručio je predsjednik Skupštine HMNK Rudnik Dalibor Drlje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije