Fitness natjecanje

Mostar Move Week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred TC Mepas Mall

29.05.2023.
u 15:43

U organizaciji Master Fitnessa, Lets Go Fitnessa, Arena sport centra i udruge KINEZIS na platou TC Mepas Mall u sklopu Mostar Move Week-a, održano je zanimljivo fitness natjecanje. Sudionice i sudionici su razinu svoje kondicije mogli testirati kroz poligon snage, spretnosti i izdržljivosti u dvije kategorije individualno i ekipno. Pored poligona organizirano je natjecanje u planku za muškarce i žene, kao i uvodno vježbanje uz glazbu.

Najbolji u individualnoj kategoriji bili su Marijana Cigić i Antonio Ćorić. Prvo mjesto u ekipnom natjecanju osvojila je ekipa ”3M”, dok su pobjednici u plank izazovu Ivona Ćosić i Anton Omejic. Nagrade prvoplasiranim osigurali su Restoran PRESTIGE, Elite Nutrition, i Sport Vision.

Fitness centri kao najveća okupljališta rekreativnih vježbača, ali i profesionalnih sportaša imaju veliku ulogu u promociji važnosti tjelesnog vježbanja na globalnom nivou. Stoga iznimno veseli vidjeti suradnju tri Fitness centra sa područja Mostara u realizaciji ovoga događaja.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?