veliki uspjeh

Mostarac Luka Matković na vrhu BiH stolnog tenisa

05.11.2018.
u 16:03

Proteklog vikenda Tuzla je bila domaćin prvog seniorskog Top 8A i B grupe najboljih seniora i seniorki Bosne i Hercgovine, gdje su briljirali igrači iz STK “HT ERONET“ Mostara; Luka Matković i Marko Vučijak. 

Topovi se igraju po principu da svatko igra sa svakim, pa je iz toga razloga najteži i najzahtijevniji turnir koji se igra, prenosi pogled.ba.

U Top 8 A grupe, gdje je igralo 8 najboljih seniora Bosne i Hercegovine, najbolji je bio novopečeni reprezentativac i dijete STK “HT ERONET“ Mostara Luka Matković, koji je u 7 odigranih mečeva upisao svih 7 pobjeda i to protiv najboljih seniora države, te tako opravdao poziv izbornika u reprezentaciju. Treba napomenuti da je na odigranom turniru Luka pobijedio bivšeg prvaka države i reprezentativnog kolegu Armina Aličića rezultatom 3-2, te trenutnog prvaka države i također kolegu iz reprezentacije Edina Konjića rezultatom 3-1.

Luka Matković je rekao kako je veoma sretan i ponosan na ostvareni rezultat.

"Ovo je moj moglo bi se reći najznačajniji i najveći rezultat u dosadašnjoj karijeri. Marljivo sam trenirao i pripremao se za ovaj Top i hvala svima koji su mi pomogli da dođem do ovog uspjeha“, rekao je Matković.

U Top 8 B grupi istaknuo se i drugi igrač iz STK “HT ERONET“ veliki uspjehMarko Vučijak koji je također u 7 odigranih mečeva upisao isto toliko pobjeda, te tako na sljedećm Topu osigurao A grupu najboljih igrača Bosne i Hercegovine. 

Stolnoteniski klub “HT ERONET“ Mostar će tako na sljedećem Topu među 8 najboljih seniora države po prvi put u povijesti imati 2 igrača iz svoje škole stolnog tenisa, što je uz višestruke titule državnih prvaka i osvajača Kupa BiH ponajveći uspjeh kluba.

Uz titule u mlađim dobnim kategorijama, te titulom državnih prvaka u dublu, ovo je za mlade igrače iz Mostara najbolji i najznačajniji uspjeh u dosadašnjoj karijeri i vjetar u leđa za nastavak natjecateljskog dijela sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije