Zrinjski - Borac

Mostarci oprezni pred gostovanje uvijek neugodnog Borca

09.04.2016.
u 07:00

U Zrinjskom svaki susret dočekuju s posebnom dozom opreza. Sigurno je jedan od argumenata zbog kojeg Vinko Marinović drži svoje igrače pod oprezom to što su plemići ove sezone ozbiljan kandidat za naslov.

Mostarcima danas u goste (18 sati) dolazi Borac. Riječ je o protivniku čija aktualna forma ne mora puno značiti.

- Borac se nalazi u teškoj situaciji kada je u pitanju borba za ostanak u Premijer ligi BiH. U drugom dijelu sezone Borac je promijenio dosta nogometaša i dolaskom trenera Sredojevića podigli su svoju igru. Očekuje nas teška utakmica, ali želimo ostati na prvom mjestu, želimo osvojiti naslov i sutra nam igra samo pobjeda - poslovično je oprezan trener plemića Vinko Marinović koji na ovom susretu ne može računati samo na Benjamina Čolića (žuti kartoni).

Veznjak Zrinjskog Miloš Žeravica svojedobno je bio nogometaš Borca. I on je naglasio kako je taj klub obično najjači kada ga svi ostali otpisuju.

- U odnosu na vrijeme kada sam igrao u Borcu momčad je dosta promijenjena. Borac nas je pobijedio u Banjoj Luci i tada smo primili prve golove ove sezone nakon osam kola bez primljenog pogotka. Neće nam biti lako, ali znamo svoj cilj i dat ćemo sve od sebe kako bismo pobijedili, izjavio je Miloš Žeravica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije