Humanitarna utakmica

Mostarski bombarder pojačava Dompes, utakmicu sude UEFA-ini suci

31.03.2017.
u 07:00

Trenutačno najuspješniji bh. boksač Damir Beljo trebao bi obući dres momčadi Dompesa.

Mostarski se bombarder uvijek rado odaziva na humanitarne svečanosti, a ni ova u njegovu gradu nije iznimka.

Nekada igrao nogomet

Javnosti je možda i malo poznato, ali je Beljo prije boksa igrao nogomet u omladinskim kategorijama HŠK Zrinjski te u nekoliko lokalnih niželigaša.

Najbolje se tada snalazio na bočnim pozicijama, pa ćemo ga ovaj put i mi smjestiti na bok.

Neporaženi boksač u profi ringovima i jedan od pretendenata za naslov svjetskog WBO prvaka sigurno će donijeti borbenost i čvrstinu momčadi Dompesa.

Za momčad Dompesa nastupit će još zdravstveni djelatnici, gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele BiH, dok će, s druge strane, za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši reprezentativci Hrvatske Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc...

Inače, konferencija za novinare održat će se danas u 14 sati u prostoru suvenirnice Campanille, uz Mostarski zvonik mira (visok 107 metara).

Poznati suci

Inače, očekuje se još službena potvrda dolaska dvaju nogometnih sudaca s UEFA-ine liste. Riječ je o hrvatskim sucima Bruni Mariću i Ivanu Bebeku.

Oni bi vjerojatno sudili po jedno poluvrijeme, a iskazali su dobru volju za dolaskom ako bi termin utakmice mogli prilagoditi svojim svakodnevnim obvezama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije