IZNENADNI POSJET

Mourinho zagolicao maštu: Zašto se ne bih vratio u voljeni klub?

Jose Mourinho
22.02.2016.
u 12:58

– Što mi znači to što sam u Milanu? Povratak kući, k svojoj obitelji s kojom sam i dalje blizak iako je prošlo gotovo šest godina

Jose Mourinho je od otkaza u Chelseaju krajem prošle godine bez angažmana, a kao sljedeći klub u njegovoj karijeri najviše se spominjeManchester United. Da bi slavni Portugalac sljedeće sezone mogao voditi momčad s Old Trafforda, potvrdila je i Bedy Moratti, sestra bivšeg predsjednika Intera, Massima Morattija, na čiji je poziv Mourinho ovog vikenda posjetio Milano.

– Sjajno smo se zabavili, Jose je odličan. Nedostajao nam je. Sretan je jer ide u Manchester – kazala je Bedy talijanskim novinarima koji su ih presreli nakon objeda u restoranu, prenosi Vecernji.hr

No, talijanski mediji protumačili su Mourinhov dolazak kao najavu da bi mogao ponovno preuzeti klupu Intera. Ujedno i Sky Sports navodi kako još nema dogovora između portugalskog stručnjaka i Crvenih vragova.

– Što mi znači to što sam u Milanu? Povratak kući, k svojoj obitelji s kojom sam i daljeblizak iako je prošlo gotovo šest godina. Osjećam se kao da je prošlo šest dana, a ne godina – izjavio je Mourinho te dodao:

– Najljepša stvar u nogometu je nešto što je važnije od rezultata i pobjeda, a to suprijateljstva.

A na pitanje bi li se vratio u Inter, Mourinho je znakovito odgovorio:

– Zašto ne jednoga dana. Vratio sam se u Chelsea, zašto se ne bih vratio i u Inter? No, želim da ova sezona završi uspješno za Inter i trenera Roberta Mancinija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije