Pojačanje Chelsea

Mourinho zove Begovića, želi ga kao zamijenu za Čecha

'begovic01_nnn_bih_29082013'
Foto: ''
07.05.2015.
u 10:27

Golman bh.reprezentacije dobio bi povišicu u Chelseaju i branio bi u kupovima, te vrlo vjerojatno nekoliko utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka
"Već je imao ponudu od Chelseaja, prije dvije godine također su ga zvali iz Londona kao rezervnog golmana," rekao je Charlie Adam, suigrač Asmira Begovića u Stoke Cityju. "No on je top golman, ne vjerujem da će pristati sjediti na klupi u Chelseaju."

Petr Čech na izlaznim je vratima iz Chelseaja, ima ponude Arsenala i Intera, a ako ode, Mourinho mora u šoping po rezervnog golmana. Asmir Begović nezadovoljan je u Stokeu nakon što ga je Mark Hughes nedavno izostavio iz momčadi u korist engleskog golmana U-21 reprezentacije Jacka Butlanda.

"Objasnio sam Asmiru svoju odluku. On bi želio igrati svaku utakmicu, ali bio je to jedan od onih trenutaka kad osjećaš da će neko biti bolji. Imam tu sreću što imam na raspolaganju tri odlična golmana," rekao je Stokeov menadžer Mark Hughes, koji uz Begovića ima još spomenutog Butlanda, te 38-godišnjeg Sorensena.

Begoviću na koncu iduće sezone istječe ugovor na Britannia Stadiumu i bit će ovo ljeto u izlogu za osam milijuna funti. Bh.reprezentativca željeli su još Manchester United, Liverpool i Arsenal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije