JADAN IBRAHIMOVIĆ:

Možete li mu vi pomoći?

ibrahim
10.03.2015.
u 13:51

Zlatan Ibrahimović ima problema s jednom od svojih nekretnina. Prema švedskim medijima, već dvije godine ne može prodati kuću o kojoj je maštao kao dječak.

Još kao klincu, jedna je kuća u rodnom Malmou zapela za oko Zlatanu Ibrahimoviću. Već sad davne 2007. godine pozvonio je na vrata obitelji koja je živjela i poručio.  "Došao sam jer živite u mojoj kući. Možda vam se čini da se šalim, ali ja sam ozbiljan. Kupit ću vašu kuću. Pobrinut ću se da ste zadovoljni cijenom, moram je imati", rekao je stanarima i uskoro im isplatio koliko su poželjeli - 30 milijuna kruna (25 milijuna kuna). Navodno je potrošio i bogatstvo na renovaciju po svom ukusu, vrijednost kuće od 836 kvadrata se znatno povećala, ali posljednje dvije godine zjapi prazna i nikako se ne može prodati. Ibra je agenciji koja prodaje kuću stavkom u ugovoru zabranio da javno iznesu bilo kakve pojedinosti, tako da švedski mediji samo špekuliraju da Zlatan traži previše novca. Ukoliko ste spremni na investiciju, Ibra vam nudi talijansku kuhinju, tri velike dnevne sobe, pet spavaćih soba i tri kupaonice. Uz to, postoji i privatna Zlatanova soba koju je on imao za 'igranje'. Ukoliko nemate novca, ne brinete, Ibra neće ostati na ulici. Uz već spomenutu kuću u Malmou, napadač PSG posjeduje i nekretnije u New Yorku, Miamiju, Parizu i Stockholmu.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarioBabic
23:25 10.03.2015.

Ubit ce ga rezije

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije