Reprezentacija BiH

Na okupljanje Zmajeva stigli Džeko i Pjanić

18.03.2019.
u 16:30

Nakon što su stigli skoro svi reprezentativci, oko 15.20 sati došle su i dvije najveće zvijezde - Edin Džeko i Miralem Pjanić

Nakon što su sjajno odradili posao u Ligi nacija, pred izabranicima Roberta Prosinečkog sada su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine, a prve utakmice na rasporedu su 23. i 26. ožujka protiv Armenije i Grčke. Nogometni reprezentativci BiH su se od 12 sati počeli okupljati u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži. Nakon što su stigli skoro svi reprezentativci, oko 15.20 sati došle su i dvije najveće zvijezde - Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Moglo se vidjeti da među bh. reprezentativcima vlada odlična atmosfera. Na putu do dolaska u hotel oduševljeni prolaznici su počeli prilaziti i fotografirati se s nekima od njih, a naviknuti na takav tretman, nikoga nisu odbijali i sa svakima su se pozdravili, fotografirali...

Prvi su stigli Amer Gojak, Darko Todorović i Eldar Ćivić, javili se izborniku Robertu Prosinečkom i čekirali u hotelu, a nešto iza 12 sati u bazu bh. nacionalnog tima pristigla su dvojica bivših nogometaša Sarajeva Elvis Sarić i Haris Duljević. Nakon njih, oko 13 sati stigao je Sead Kolašinac. On nije igrao Ligu nacija, pa će biti veliko pojačanje za kvalifikacije. Zmajevi će kao i tijekom prethodnih okupljanja trenirati u Trening - kampu FK Sarajevo u Butmiru. U novi kvalifikacijski ciklus reprezentacija BiH, podsjetimo, ulazi bez Ognjena Vranješa, a među najboljom vrstom trenutačno nije ni dosadašnji zamjenik kapetana Asmir Begović, umjesto kojeg je izbornik pozvao Vedrana Kjosevskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?