Pero Stojkić

“Na Širokom je malo veći pritisak, a na Pecari imamo potporu kao kući”

03.03.2016.
u 07:21

Nogometaši Zrinjskog nisu bili prezadovoljni remijem iz prošlog kola sa Sarajevom (2:2), piše Večernji list BiH. To mišljenje dijeli i kapetan Zrinjskog Pero Stojkić, inače jedan od najraspoloženijih igrača s te utakmice.

- Ni nakon nekoliko dana ne znam što reći na tu utakmicu. Bila je to čudna utakmica i ne mogu se oteti dojmu da smo morali biti bolji. Nisam zadovoljan što onako oslabljeno Sarajevo nismo uspjeli pobijediti. S druge strane, ne smijemo biti nezadovoljni, pravili smo velike pogreške i dva puta se morali vraćati u igru, tako da na kraju nije ni ispalo loše, otvoren je Stojkić.

Invazija navijača

U Zrinjskom nemaju puno prostora za žaljenje. Već u nedjelju ih očekuje njihov najveći rival - Široki Brijeg.

- Široki ima odličnu momčad. Gledao sam njihovu utakmicu sa Željezničarem, na njoj nisu imali sreće. Puno je to bolja momčad nego to poraz od 2:0 govori. Želji se na tom susretu puno toga poklopilo. Naravno, samim tim što su poraženi u zadnjem kolu, naši protivnici će biti motiviraniji protiv nas nadoknaditi zaostatak. Široki nam je uvijek neugodan protivnik i ovaj će to put biti teška utakmica, dodao je Stojkić.

Upitan što su prednosti Zrinjskog u ovom susretu, kapetan plemića je rekao:

- Definitivno će to biti naši navijači koji svaki put naprave pravu invaziju na Pecaru. Na tom terenu se osjećamo kao da igramo kod kuće. Pored toga, smatram kako je mrvicu veći pritisak na Širokom nego na nama. Oni su poraženi u prošlom kolu i u slučaju da ih mi porazimo, mogu doći u velike probleme, na glas razmišlja branič Zrinjskog.

Stojkić tvrdi kako od igrača Širokog najbolje poznaje Ivana Crnova, s kojim je uspješno igrao na lijevoj strani napada dok je ovaj nastupao za Zrinjski.

Borba za svaku loptu

- Svi se igrački međusobno dobro poznajemo. Na toj utakmici nas čeka borba za svaku loptu. Jako smo motivirani jer pobjeda u tom derbiju bi sigurno digla naše samopouzdanje, poboljšala ozračje u klubu te uopće ozračje u našem gradu. Idemo se boriti i nastojat ćemo ostvariti pobjedu, zaključio je Stojkić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije