španjolski tenisač

Nadal: Nisam mogao više tražiti od ove godine

Rafael Nadal
Dylan Martinez/REUTERS
17.11.2022.
u 21:28

„Imao sam teških pola godine i nakon svega više od 2022. nisam mogao tražiti. Osvojio sam dva Grand Slam turnira, godinu sam završio visoko pozicioniran na ATP ljestvici, a zapravo mi već puno znači što se u svojim godinama još uvijek mogu nadmetati na najvišoj razini“, rekao je Španjolac

Od 2022. godine nisam mogao tražiti više od toga što sam dobio, rekao je španjolski tenisač Rafael Nadal nakon što je pobjedom zaključio ATP Finale, završni turnir osmorice najboljih u Torinu.

Nakon poraza protiv Fritza i Auger-Aliassimea španjolski tenisač je sa 7-5, 7-5 svladao Norvežanina Caspera Ruuda koji je polufinale u Torinu izborio nakon dva meča i dvije pobjede.

„Imao sam teških pola godine i nakon svega više od 2022. nisam mogao tražiti. Osvojio sam dva Grand Slam turnira, godinu sam završio visoko pozicioniran na ATP ljestvici, a zapravo mi već puno znači što se u svojim godinama još uvijek mogu nadmetati na najvišoj razini. Samo zbog toga sam već sretan“, rekao je 36-godišnji Španjolac te se okrenuo idućoj godini.

„Želim se pripremiti što je bolje moguće. Godinu započeti s pravom energijom i što je prije moguće biti u pravom natjecateljskom ritmu. Iskreno, još uvijek sam uzbuđen oko tenisa i svega što je svakako pozitivna stvar“, zaključio je Nadal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije