Blanka operirana:

Nadam se da ću biti spremna za OI u Riju

Blanka Vlašić
Press Association/Pixsell
12.02.2016.
u 14:14

Blanka Vlašić odlučila je probleme s Ahilovom tetivom, koji su eskalirali na nedavnom natjecanju u Splitu, ipak riješiti operacijom, prenosi 24sata,hr

- Nakon natjecanja u Splitu mi je doktor Đurović, koji je također bio tamo prisutan, pomogao da stupim u kontakt s ortopedskim kirurgom Janneom Sarimom iz bolnice Neo u finskom Turkuu. On je odmah rekao da bi bilo dobro tu situaciju s Ahilovom tetivom i Haglund-petom koja me muči već dvije godine riješiti kirurškim zahvatom - rekla je Blanka te nastavila:

- Trebalo je to odraditi što prije kako bismo imali dovoljno vremena za oporavak i pripreme za Olimpijske igre u Riju . Zato sam već u srijedu bila na operacijskom stolu. Zapravo je bila riječ o rutinskom čišćenju koje je trajalo 40-ak minuta, sve je prošlo u najboljem redu i doktor je jako zadovoljan. Ja sam, eto, odahnula što je konačno uklonjena ta smetnja, odnosno dio kosti koji je najviše iritirao Ahilovu tetivu. Sa mnom je u Finskoj bio i moj fizioterapeut Nenad Bakula koji je pratio cijelu operaciju i koji će me sada voditi kroz proces rehabilitacije - rekla je Blanka koja je već ranije otkazala sve nastupe u dvoranskoj sezoni i koja vjeruje da joj ova operacija neće dramatično poremetiti pripreme za Olimpijske igre.

- Nadam se da smo sve napravili na vrijeme i da ćemo imati dovoljno vremena za pripreme kako bih ovog ljeta skakala na razini svojih mogućnosti - zaključila je Blanka čijih je pobjedničkih 195 cm iz Splita trenutačno treći rezultat na svjetskim ljestvicama skakačica u vis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije