OSTALI U DOBRIM ODNOSIMA

Nakon 25 godina ljubavi razveo se Stipe Drviš: 'Jednostavno nismo mogli dalje'

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 21:03

Vjenčali su se u lipnju 2010. na stanciji Bičići kraj Vodnjana kada je Erika bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a u studenom iste godine dobili su djevojčicu Lanu.

Boksač Stipe Drviš (47) i bivša odbojkašica Erika Komel nakon 25 godina ljubavi okončali su svoj brak i sada žive na dvije adrese. 

- Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često kod bivše supruge odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje - rekao je Stipe za Gloriju. 

Njihova ljubavna priča počela je 1995., a u vezi su imali razne uspone i padove, ali i afere. Njega se povezivalo s brojnim manekenkama, a često su bili i razdvojeni, primjerice kada je Erika tri godine u Americi studirala i igrala odbojku, a Stipe jedno cijelo desetljeće zbog profesionalnog boksa proveo u Njemačkoj.

U jednom od intervjua istaknuli su kako je možda upravo ta povremena razdvojenost tajna njihovog dugogodišnjeg ljubavnog odnosa.

Vjenčali su se u lipnju 2010. na stanciji Bičići kraj Vodnjana kada je Erika bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a u studenom iste godine dobili su djevojčicu Lanu. 

Iako je Stipe kao i većina Dalmatinaca govorio da želi imati sina, rekao je ipak kako svoju Lanu ne bi mijenjao za sto sinova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije