Starčević odlazi

Nakon četiri i pol godine došlo je do zasićenja

19.05.2018.
u 09:00

Nakon četiri i pol godine suradnje trener Slobodan Starčević najvjerojatnije odlazi s klupe Krupe. Spomenuti stručnjak je nakon poraza od Borca u finalu Kupa Banje Luke (0:2) rekao kako postoji mogućnost razlaza i da je nekoliko razloga za to.

Sedmi poraz u nizu

- Ovo je već sedmi poraz Krupe u nizu sa mnom na klupi, što je svakako alarm za uzbunu. Ima zasićenja s jedne i ponuda drugih klubova s druge strane, ali vidjet ćemo što će biti. Trebamo sjesti i razgovarati o svemu – istaknuo je Starčević.

Mladi trener je Krupu uveo u Premijer ligu BiH gdje su dva puta izborili Ligu za prvaka, zatim su igrali finale Kupa BiH, dok ih tek očekuje finale Kupa Republike Srpske.

- Bez obzira na to hoću li ja ostati u klubu ili ne, treba se razmišljati o idućoj sezoni u kojoj Krupu opet očekuje borba za ostanak. Dva puta smo to uspjeli izbjeći plasmanom u Ligu za prvaka, a za iduću godinu opet će biti potreban jak sastav i nova vrsta jer je momčad ostala bez nositelja igre. Nismo razgovarali hoću li otići ili ostati, ali ćemo to svakako uraditi. Ja sam koncentriran na rad s momčadi, želja mi je da se, unatoč brojnim ozljedama i izostancima, nadigravamo sa Zrinjskim u Mostaru u posljednjem kolu, a poslije toga nam slijedi finalna utakmica Kupa RS-a u kojoj želimo stići trofeje. On nedostaje Krupi i želja nam je prvi put ga osvojiti – kazao je Starčević.

Trener Krupe je ranije dovođen u vezu sa sarajevskim klubovima iako stvarnog kontakta nije bilo. Sad neslužbeno ima ponudu kluba iz Austrije i moguće je da ode iako u klubu nitko nije želio potvrditi postoje i određena neslaganja oko daljnje budućnosti jer je premijerligaš na novom početku i slijedi im gradnje momčadi od samo temelja.

Dragomir Ilić, član uprave, također ističe kako još ništa nije definitivno, ni oko trenera ni oko igračkog kadra.

- Trener Starčević je dao tu izjavu oko mogućeg odlaska, pričat ćemo o svemu. Imamo s njim dogovor do kraja ove sezone, a poslije toga slijedi i finalna utakmica Kupa Republike Srpske, za koju nismo znali kada će biti odigrana. Trebamo razgovarati o svemu i tek onda donijeti odluku i ne bih ništa prejudicirao, sve ćemo uskoro znati – istaknuo je Ilić.

Popis ozlijeđenih

Popisu ozlijeđenih nogometaša priključili su se bekovi Saša Nikodijević i Stojan Maksimović, koji su morali napustiti teren u dvoboju s Borcem u Kupu Banje Luke. Izvan stroja odranije su Ljubenović, Fajić, Redžić, Savić, Lukić i Nikolić, a odsutan je i Vukotić, koji rješava transfer u belgijski Beveren gdje ima dodatne liječničke preglede. U svakom slučaju, Krupu u nedjelju očekuje nova utakmica protiv Zrinjskog, koji će protiv njih nastojati slaviti pobjedu u zadnjem kolu kako bi na taj način završili sezonu. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije