Potvrđeno pisanje Večernjaka

Nakon klupe Hajduka i stožera Hrvatske reprezentacije, Krstičević došao u Zrinjski

'24.11.2012., stadion Gradski vrt, Osijek -  MAXtv 1. HNL, 17. kolo NK Osijek - HNK Hajduk. Miso Krsticevic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
03.01.2015.
u 15:09

58-godišnji strateg iz Ploča koji je svojevremeno bio i trener Hajduka, ali i dio stožera Igora Štimca u reprezentaciji Hrvatske, dok je ovaj bio izbornik

Upravo kako je Večernji list napisao, novi trener Zrinjskog je Mišo Krstičević, 58-godišnji strateg iz Ploča koji je svojevremeno bio i trener Hajduka, ali i dio stožera Igora Štimca u reprezentaciji Hrvatske, dok je ovaj bio izbornik.

Upravo je Štimac bio najnezadovoljniji nakon što je ovaj smijenjen u Hajduku. "Uprava se odrekla trenera koji je bezimenu momčad održao na vrhu ljestvice i doveo je u finale Kupa, trenera koji je sa svojim znanjem prepolovio financijsku dubiozu u kojoj se Hajduk našao", rekao je svojevremeni hrvatski izbornik nakon što je Krstičević u Hajduku dobio otkaz, ali je nesumnjivo danas ponosan nakon što mu je dana prilika u aktualnom bosanskohercegovačkom prvaku.

Iskusni strateg je na ovoj poziciji zamijenio Branka Karačića koji je Zrinjski u prošloj sezoni vodio do naslova prvaka.

Komentara 1

SO
Special_one
15:41 03.01.2015.

Kad je Brbića onako zalijepio znao sam da je dobar trener i sigurno neće dopustit da mu se itko mješa u sastav u Zrinjskom. Samo naprijed Mišo i sretno u novom klubu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije