Tvrdi argentinac

Nakon meča s Hrvatima prijetili mu smrću: "Bojao sam se za obitelj..."

26.05.2020.
u 14:37

Pogreška u utakmici protiv vatrenih na SP-u u Nižnjem Novgorodu Argentinca Caballera bacila je u očaj. "Svi su imali moj broj idući dan, nisam se dobro proveo", otkrio je golman.

Bio je to jedan od trenutaka koji su karijeru Ante Rebića (26) okrenuli u visine. Trenutak kojim je razgalio cijelu Hrvatsku, a i dobar dio nogometnih navijača u svijetu ostavio otvorenih usta, prenosi 24sata.

Volej protiv Argentine u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva (3-0), kad je pogrešku Willyja Caballera (38) pretvorio u fantastičan gol, golmana je doveo u velike probleme.

- Htio sam ispucati loptu do Tota Salvija, ali zahvatio sam travnjak. Lopta se neočekivano odbila i došla do Rebića. Svi su mislili da sam ga htio lobati, ali nije bilo tako. Nikad ne udaram tako loptu. Želio sam je ispucati jer su dvojica napadača bila blizu - opisao je Caballero za televiziju TNT Sports.

Argentinci su nakon te utakmice bili na rubu ispadanja, trebala im je pobjeda protiv Nigerije u zadnjem kolu za prolazak dalje, do koje su i došli, no golmana Chelseaja na golu više nije bilo. Izbornik Jorge Sampaoli posjeo ga je na klupu, a nije branio ni pod mandatom njegova nasljednika Lionela Scalonija.

- Dan nakon te pogreške na Svjetskom prvenstvu svi su imali moj broj. Nisam se dobro proveo. Slali su mi jako uvredljive poruke, pa i prijetili smrću. Natjerali su me da se brinem o obitelji i budućnosti - rekao je Caballero i zaključio:

- Želio sam još jednu šansu da zaigram i iskupim se, ali razumijem Jorgeovu odluku. Franco me zamijenio i branio je jako dobro. Ja sam bio taj koji je potvrdio da će on igrati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije